ویژگی های سایت شرکتی چیست؟ سایت ها انواع و اقسام مختلفی دارن؛ از سایت های شرکتی بگیرین تا سایت های شخصی، خبری، فروشگاهی و … همشون انواع مختلف سایتو تشکیل میدن. هرکس بسته به کسب و کاری که داره میتونه یکی از اینن انواع سایتو انتخاب کنه و برای کارش اونو داشته باشه.
تو این مطلب میخوایم در مورد سایت شرکتی و مشخصه هاش صحبت کنیم. شما میدونین ویژگی های سایت شرکتی چی هستن؟ اصن یه سایت شرکتی باید حتما چه ویژگی هایی داشته باشه؟ اگه میخواین برای بیزینس تون یه سایت شرکتی طراحی کنین ولی خیلی اطلاعات خوبی در مورد این سایت ندارین تو ادامه این مطلب با من همراه باشین تا با مشخصه های سایت شرکتی آشنا بشین و موقع سفارش طراحی سایت تون به مشکل برنخورین.
در مورد ویژگی های سایت شرکتی چی میدونین؟
این روزا تو هر کسب و کاری که مشغول باشین از یه سوپر مارکت کوچیک محلی گرفته تا شرکتای خیلی بزرگ با تعداد زیادی کارمند داشتن یه سایت خیلی میتونه براتون کمک کننده باشه. با طراحی سایت برای کسب و کارتون میتونین کارتون رو فارغ از مکان و موقعیت جغرافیایی و حتی زمان معرفی کنین و گسترش بدین.
برای همینم اگه یه شرکت داشته باشین که فرقی نمیکنه کوچیک و جمع و جور و تازه تاسیس باشه یا یه شرکت قدیمی با یه عالمه کارمند، خوبه که حتما به فکر راهاندازی سایت شرکتی براش باشین. احتمالا این سؤال توی ذهنتون به وجود اومده که یه سایت شرکتی باید چه مشخصه هایی داشته باشه؟ در ادامه چندتا از مهمترین ویژگی های سایت شرکتی رو با هم میبینیم:
- از اطلاعات تماس غافل نشین
- رابط کاربری راحت و بدون پیچیدگی
- شکل ظاهری و گرافیک مناسب
- قابلیت لینک کردن سوشال مدیا
- آپ تایم مناسب
- گالری تصاویر
تو بخشای بعدی یکم بیشتر در مورد این مشخصه های سایت شرکتی صحبت میکنیم.
1. از اطلاعات تماس غافل نشین
اولین و شاید مهمترین ویژگی که میتونیم برای سایت های شرکتی مطرح کنیم قرار دادن اطلاعات تماس هستش. قطعا یکی از مهمترین هدف هایی که شما میتونین از طراحی سایت برای شرکت تون داشته باشین جذب مشتری هستش. کاربری که وارد سایت شما میشه و نمونه کارهاتون و میبینه باید یه راهی پیدا کنه تا بتونه با شما ارتباط برقرار کنه و در مورد نحوه سفارش و انجام کار و… سؤال هاشو بپرسه.
پس حتما یه بخش اطلاعات تماس داشته باشین و توش ایمیل و شماره های تماستون رو قرار بدین. توصیه ای که تو این زمینه داریم اینه که اطلاعات تماستون به صورت کلک کردنی باشه. یعنی با یه کلیک مشتری بتونه با شما ارتباط برقرار کنه یا دست کم بتونه هر کدوم از این اطلاعات تماس رو کپی کرده و ازشون استفاده کنه.
2. رابط کاربری راحت و بدون پیچیدگی
اگه میخواین یه سایت خوب داشته باشین که کاربر وقتی واردش میشه احساس راحتی کنه و بتونه همر چیزی که میخواد رو راحت پیدا کنه، خیلی راحت سرچ کنه و… حتما باید رابط کاربری سایت رو به خوبی طراحی کنین.
اگه کاربر نتونه راحت با سایتتون کار کنه و برای پیدا کردن بخش های مورد نظرش به مشکل بخوره این یعنی سایت شما پیچیده بوده و طراح نتونسته رابط کاربری خوبی برای سایتتون طراحی کنه. پس توصیه میکنیم که حتما طراحی واسط کاربری با دقت و وسواس خاصی انجام بشه تا در نهایت کار برای کاربرای سایت خیلی راحت تر بشه.
3. شکل ظاهری و گرافیک مناسب
اولین چیزی که کاربر سایتتون بعد از لاگین کردن وارد شدن باهاش مواجه میشه شکل ظاهری سایت هستش. اگه این شکل ظاهری و المان های گرافیکی سایت شما خیلی خوب طراحی شده باشه و بتونه نظر کاربر به خودش جلب کنه اون وقت میتونین تا حدودی مطمئن باشین که کاربر مدت زمان حضورش تو سایت بیشتر میشه. قالبی که برای سایتتون انتخاب میشه در عین زیبایی و جذابیت باید مرتبط با لوگو و کسب و کارتون باشه –حداقل از نظر تناسب رنگ ها- و از طرفی هم باید سبک و ساده باشه.
طراحی های شلوغ نمیتونن خیلی خوب عمل کنن، چون معمولا کاربرا گیج میشن و ترجیح میدن اون سایت رو ترک کنن. پیشنهاد میکنم شخصی که برای طراحی ظاهر سایتتون و گرافیک اون انتخاب میکنین حتما یه طراح حرفه ای و کاربلد باشه تا بهترین قالب را براتون طراحی کنه.
4. قابلیت لینک کردن سوشال مدیا
این روزا سوشال مدیا یا همون شبکه های اجتماعی خودمون خیلی محبوب و پرکاربرد شدن. شما در کنار داشتن سایت باید تو شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام، یوتیوب، لینکدین و … هم قوی کار کنین تا بتونین ترافیک ورودی سایتتون رو بیشتر کنین. چون سوشال مدیا مارکتینگ این روزا به شدت کاربردی هستش و میتونه تبلیغات فوقالعاده ای برای بیزینس شما باشه.
از طرفیم این شبکه های اجتماعی یه جور رزومه برای کسب و کار شما به حساب میان. یکی از ویژگی های سایت شرکتی این هست که آیکون های شبکه های اجتماعی تو صفحه اصلیش باشن تا کاربرا بتونن مستقیما و با یک کلیک به پروفایل اونا برن. اینطوری کاربر سایت میتونه این شبکه های اجتماعی تون رو هم بررسی کنه و بعد با خیالی راحت تر پروژه هاشو به شما بسپره.
5. آپ تایم مناسب
یکی دیگه از مهمترین ویژگی های سایت شرکتی یا بهتره بگیم هر سایتی سرعت بالای لود شدن یا همون آپ تایم هستش. سایت شما باید زیر 3 ثانیه برای کاربر بالا بیاد و به شکل کاملی نمایش داده باشه. اگه اپ تایم بالای 3 ثانیه باشه سایتتون به درد نمیخوره و احتمالا کاربرهای زیادی رو از دست میدین. استفاده از قالب ساده، عکس های فشرده شده و… تو این زمینه کمکتون میکنه.
6. گالری تصاویر
یکی دیگه از ویژگی های سایت شرکتی اینه که باید یه گالری داشته باشن. توی این گالری عکس ها شما میتونین عکس خودتون و تیم تون رو قرار بدین و به معرفی هر یک از اونا و مسئولیتشون تو مجموعه بپردازین. اینطوری میتونین حس اعتماد مخاطب هاتون رو جلب کنین و به نوعی یک چهره خاص برای بیزینس تون به وجود بیارین.
علاوه بر این گالری جای خیلی مناسبی برای معرفی پروژه ها، نمونه کارهای انجام شده و مشتری های بزرگ و خفن تون هست. به این شکل هستش که مخاطبا با دیدن این پروژه های حرفه ای به شما اعتماد میکنین و کارشون رو به شما میسپرند.
خلاصه
همانطور که گفتیم، سایت ها انواع و اقسام مختلفی دارن؛ از سایت های شرکتی بگیرین تا سایت های شخصی، خبری، فروشگاهی و… همشون انواع مختلف سایتو تشکیل میدن. علاوه بر این شما میتوانید از سایت آروین ویرا خدمات طراحی سایت را داشته باشید و هزینه طراحی سایت خود را کاهش دهید.
امکانات سایت های شرکتی چیست؟
یکی از ویژگی های سایت های شرکتی چیست؟